logotype

hello and welcome to my new website !!! ...

Agenda

 

Let op! Tijdens de (schoolvakanties) zijn wij niet geopend voor publiek. Vanaf 20 Augustus kunt u weer zalen reserveren.. 

Iedereen een fijne vakantie gewenst!

 

--

SINT-MICHIELSGESTEL -  Natuurgroep Gestel organiseert wandelingen voor senioren op iedere tweede woensdag van de maand. Wandelde u wel eens met hen mee, onder leiding van een van de natuurgidsen? Dan weet u hoe leerzaam maar zeker ook hoe gezellig deze rondwandelingen van 1,5 uur zijn. Bent u nooit met hen mee geweest? Doe het eens en u zult zien dat u een volgende keer weer wilt meewandelen!

De groep maakt iedere tweede woensdag van de maand zo’n natuurrondwandeling in de directe omgeving van Sint-Michielsgestel. De start is om 10:00 uur, ze zijn rond 11:30 terug om vervolgens nog even vrijblijvend na te praten met koffie. Om rond 12.00 uur gaat iedereen weer naar huis. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie. Omdat er geen vaste uitvalsbasis is, mede met het oog op het aanhouden van variatie, wordt gerouleerd van startpunt. Op woensdag 13 juni vertrekt de groep vanaf de parkeerplaats van zwembad “Zegenwerp”,  Esscheweg 5,  Sint-Michielsgestel.

Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel. 06-22432941ofDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

2018  Ontmoetingscentrum De Huif