logotype

hello and welcome to my new website !!! ...

Agenda

 

--

 

SINT-MICHIELSGESTEL - Natuurgroep Gestel organiseert wandelingen voor senioren op iedere tweede woensdag van de maand. Wandelde u wel eens met hen mee, onder leiding van een van de natuurgidsen? Dan weet u hoe leerzaam maar zeker ook hoe gezellig deze rondwandelingen van 1,5 uur zijn. Bent u nooit met hen mee geweest? Doe het eens en u zult zien dat u een volgende keer weer wilt meewandelen!  De groep maakt iedere tweede woensdag van de maand zo’n natuurrondwandeling in de directe omgeving van Sint-Michielsgestel. De start is om 10:00 uur, ze zijn rond 11:30 terug om vervolgens nog even vrijblijvend na te praten met koffie. Om rond 12.00 uur gaat iedereen weer naar huis. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie. Omdat er geen vaste uitvalsbasis is, mede met het oog op het aanhouden van variatie, wordt gerouleerd van startpunt. Deze keer, woensdag 12 april is het vertrek vanaf het parkeerterrein van stichting Buitenverblijf Zonnewende Esscheweg 78 Sint-Michielsgestel. We maken voor de eerste keer een wandeling door het Wilhelminapark!

Na een aantal jaren nadenken is in het voorjaar van 2016 de eerste Nederlandse boerderij volgens het Herenboeren-concept gestart op ca 20 ha van het Wilhelminapark. Op dit landgoed van de Marggraffstichting probeert een coöperatie van consumenten grip te krijgen op haar eigen eten. Door samen duurzaam voedsel te produceren, nemen deze 'herenboeren' de regie over hun maaltijd in eigen hand.

Boudewijn Tooren, mede-initiatiefnemer van het eerste uur en nu voorzitter van de Coöperatie Herenboeren Wilhelminapark neemt u tijdens de wandeling mee in de verhalen rondom deze ontdekkingsreis.

Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel. 06 22432941 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2017  Ontmoetingscentrum De Huif